|
Виц Късна вечер! В категория > За възрастни(18+) Добавен от > spas6 Виж вица |
 |
 |
Все още няма съобщения |
 |
 |
Ако имате желаете да рекламирате или да размените банери с нас, моля свържете се с нас и изберете някой от нашите банери . |
 |
 |
Нашите новини могат да бъдат показвани с ползването на RSS.
|
 |
|
 |
Конкурс "Марко Тотев"
|
|
| fire | Tue 21 Oct 2008, 02:01PM | |
|
fire  Регистриран: Tue 19 Feb 2008, 03:14PM съобщения: 60 | [size][color][b]Мили приятели на Парти Бг, в живота на всеки от нас непрестанно се случват какви ли не неща. Някои са тъжни, а други - достойни за сценарий на Холивудска мегапродукция. Всеки от нас има своя златен миг на безкрайна разсеяност, невероятна глупост или пък на маркототевски късмет. Екипът на Парти- Бг.Нет ви дава възможност да разкажете на останалите що за странна птица сте и чрез ва
| | Най-отгоре | |
| kkisub | Tue 21 Oct 2008, 02:25PM | |
|
 Регистриран: Wed 20 Feb 2008, 03:16PM съобщения: 6
| Живеем в малък триетажен блок на пъпа на София. Не знам как, но общо - взето цялата ни махала е застроена от такива. Повечето собственици са на около 70 - 80 години. Тези добри хорица си имат странни навици. За тях прогресът е спрял някъде около откриването на телевизията и топлата вода, а най - лесния начин за разпространяване на новините е на висок глас през балкона (нещо като големият вечерен лай от 101 далматинци, с тази разлика, че се провежда по всяко време на денонощието.) Та преди години почина на
[size][b]Ло | | Най-отгоре | |
| mmel | Tue 21 Oct 2008, 03:30PM | |
| Регистриран потребител #11 Регистриран: Wed 20 Feb 2008, 03:03PM съобщения: 1
| Преди няколко години брат ми пострада при катастрофа(на никого не го пожелавам)слава богу, оттърва се само със счупен крак.Та ми звънят от болницата и ма казват,че трябва да купя 3 големи гипса,с които ще гипсират крака му.Отговорих,че веднага излизам да ги купя и в по най-бързия начин ще бъда в отделението.Не питах за подробности.Влизам в първия магазин за строителни материали и най-учтиво питам- Какво значи голям гипс?Отговарят ми-В торба от 3 килограма.Ре
[ Редактирано Tue 21 Oct 2008, 03:34PM ] | | Най-отгоре | |
| bakumba | Wed 22 Oct 2008, 08:35PM | |
| Регистриран потребител #31 Регистриран: Mon 25 Feb 2008, 07:59AM съобщения: 3
| Здравейте!Значи животът ми откакто се помня,преминава в непрекъснат ек | | Най-отгоре | |
| bakumba | Wed 22 Oct 2008, 08:38PM | |
| Това е друг случай,във връзка с тема за нудизма:- "Ми веднъж опитах,ама май нищо не стана.Значи отивам на Китен,и срещу едно кръчме на плажа/Ко | | Най-отгоре | |
| bakumba | Wed 22 Oct 2008, 08:49PM | |
| Тва е друг морски случай.Бе изобщо на морето много ми върви,аз ако не се изложа,няма кой друг!!shy:- "Тва ми напомня на "Челюсти",начи си е най-добре под чадъра,или пък в къщи,па що не и на полето! "Жетварки пеят,осил ме боцка,а конска муха яростно хапе задник могъщи"! :lol:Пък и с тея | | Най-отгоре | |
| elenakool | Sat 15 Nov 2008, 04:47PM | |
| Регистриран потребител #1000 Регистриран: Sat 15 Nov 2008, 04:35PM съобщения: 1
| Бях на китайски " ресторант " и след подобаващо хапване с ориз тръгнах да доставя приятелката ми до нейния дом , когато внезапно получих остра болка в стомаха придружена с нейстовото желание да отделеля солидно количество газове , не стига това ами от същото място /да се разбира стомаха / започнаха да се чуват звуци наподобяващи туземци по време на лов .Приятелката ми и без това бе | | Най-отгоре | |
| Milw0rm | Wed 26 Nov 2008, 06:27PM | |
| Регистриран потребител #1013 Регистриран: Wed 26 Nov 2008, 06:16PM съобщения: 1
| Чувството е познато. Завръща | | Най-отгоре | |
Редактори: fire, jlpetkov, vladko91
|
|